Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Did you miss your activation email?

Autor Tema: Kuhinjica  (Pročitano 38469 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Žex

  • Premium Member
  • ***
  • Poruke: 765
Odg: Kuhinjica
« Odgovor #15 poslato: Jul 21, 2012, 09:24:14 pre podne »
Gledajući sliku uz kafu jutros ODLUČIO sam da promešam gulaš danas... rofl
Neće biti divljači ali i svinjska plećka će završiti posao  thumbup
Feeder = feeling  !


Van mreže laki

  • Global Moderator
  • *****
  • Poruke: 858
Odg: Kuhinjica
« Odgovor #16 poslato: Jul 31, 2012, 13:49:07 posle podne »
Zapečeni file bele ribe s paradajzom i mozzarellom

   •    1 kg ocišćene i isfiletirane bele ribe
    •    1 limun
    •    300 g čeri ili običnog paradajza
    •    par listova svežeg ili osušenog bosiljka
    •    250 g sira mozzarelle
    •    60 g izrendanog sira parmezana
    •    maslinovo ulje
    •    so

Priprema:

Filete ribe narežemo na komade i osušimo ih kuhinjskom krpom, a sok od limuna iscedimo. Narezane filete ribe složimo u, maslinovim uljem premazanu, vatrostalnu posudu, posolimo ih, posipamo listovima svežeg ili sušenog bosiljka, polijemo sokom od limuna i ostavimo da se kratko mariniraju. Za to vreme čeri paradajz očistimo i prepolovimo, a sir mozzarellu isečemo na tanke kriške. Zatim po ribi rasporedimo narezan paradajz i kriške mozzarelle, prelijemo s malo maslinovog ulja, pospemo narendani parmezan i stavimo u rernu, zagrejanu na 180°C, 30-ak minuta. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.


Van mreže Slavic_Blood

  • Premium Member
  • ***
  • Poruke: 559
  • "If we destroy nature, we destroy ourselves!"
Odg: Kuhinjica
« Odgovor #17 poslato: Avgust 01, 2012, 18:20:18 posle podne »
Danas zakuvao čorbu, malo soma i šarana ispala taman bar su tako komentarisali, ja ipak volim smrt da zaljutim.  thumbup
Ponekad provedem po celu noć u polu mraku, 'mesto da negde ločem!
Najlon, osmeh, hranilica, udica nameštam pecaljke biće feeder ubica!

Van mreže Baki

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 681
  • Fishing is philosophy, not butchering...
Odg: Kuhinjica
« Odgovor #18 poslato: Avgust 07, 2012, 14:59:09 posle podne »
I ja danas, po ovoj vrućini, skuvao jednu


Van mreže Žex

  • Premium Member
  • ***
  • Poruke: 765
Odg: Kuhinjica
« Odgovor #19 poslato: Avgust 07, 2012, 15:31:09 posle podne »
Ufff....vrućina je...ali bi ja svakako sašio dve porcije.. lol....svaka čast...  clap
Feeder = feeling  !


Van mreže zankiki

  • Administrator
  • *****
  • Poruke: 2025
Odg: Kuhinjica
« Odgovor #20 poslato: Avgust 08, 2012, 08:17:29 pre podne »
Sašio bih i ja da neko drugi skuva... Ne sedi mi se po ovoj vrućini pored vatre.

Van mreže Slavic_Blood

  • Premium Member
  • ***
  • Poruke: 559
  • "If we destroy nature, we destroy ourselves!"
Odg: Kuhinjica
« Odgovor #21 poslato: Avgust 14, 2012, 17:39:57 posle podne »
Danas komša pekao rakiju kod mene, ja prvo hteo da okrećem roštilj pa se prešaltao na Leskovačku mućkalicu, evo kako je ispalo.  ;)

uleteše i paprike

a i pivo

pa na kraju meso




Ponekad provedem po celu noć u polu mraku, 'mesto da negde ločem!
Najlon, osmeh, hranilica, udica nameštam pecaljke biće feeder ubica!

Van mreže Žex

  • Premium Member
  • ***
  • Poruke: 765
Odg: Kuhinjica
« Odgovor #22 poslato: Avgust 14, 2012, 20:31:51 posle podne »
Stara rakija pre ručka.........Ladan LAV.....ovo ne moŽ da ne valja...samo fali svakom vekna leba i cepaj... rofl....... clap za majstora i ideju
Feeder = feeling  !


Van mreže laki

  • Global Moderator
  • *****
  • Poruke: 858
Odg: Kuhinjica
« Odgovor #23 poslato: Avgust 14, 2012, 21:32:05 posle podne »
fali ti malo vegete  8)

Van mreže Slavic_Blood

  • Premium Member
  • ***
  • Poruke: 559
  • "If we destroy nature, we destroy ourselves!"
Odg: Kuhinjica
« Odgovor #24 poslato: Avgust 14, 2012, 23:33:24 posle podne »
Retko gde stavljam vegetu, uglavnom samo da začinim meso za roštilj, ovako samo so, paprika, biber...puna kapa! preved
« Poslednja izmena: Avgust 14, 2012, 23:34:59 posle podne Slavic_Blood »
Ponekad provedem po celu noć u polu mraku, 'mesto da negde ločem!
Najlon, osmeh, hranilica, udica nameštam pecaljke biće feeder ubica!

Van mreže laki

  • Global Moderator
  • *****
  • Poruke: 858
Odg: Kuhinjica
« Odgovor #25 poslato: Avgust 14, 2012, 23:41:54 posle podne »
ma salim se, gde ja vidim da li fali vegete sa slike  haha extra je muckalica, ja je pravim od rostiljskog mesa i povrca

Van mreže Baki

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 681
  • Fishing is philosophy, not butchering...
Odg: Kuhinjica
« Odgovor #26 poslato: Avgust 15, 2012, 10:24:03 pre podne »
Joj brate, al' sam zabalavio  nervoza   Što bi ja to razbucao......

Van mreže Slavic_Blood

  • Premium Member
  • ***
  • Poruke: 559
  • "If we destroy nature, we destroy ourselves!"
Odg: Kuhinjica
« Odgovor #27 poslato: Avgust 15, 2012, 11:13:52 pre podne »
Nas petoro obrisalo šerpu.  8) rofl
Ponekad provedem po celu noć u polu mraku, 'mesto da negde ločem!
Najlon, osmeh, hranilica, udica nameštam pecaljke biće feeder ubica!

Van mreže Slavic_Blood

  • Premium Member
  • ***
  • Poruke: 559
  • "If we destroy nature, we destroy ourselves!"
Odg: Kuhinjica
« Odgovor #28 poslato: Avgust 18, 2012, 18:33:08 posle podne »
I danas se krčalo malo mućkalice. 8)
Ponekad provedem po celu noć u polu mraku, 'mesto da negde ločem!
Najlon, osmeh, hranilica, udica nameštam pecaljke biće feeder ubica!

Van mreže zankiki

  • Administrator
  • *****
  • Poruke: 2025
Odg: Kuhinjica
« Odgovor #29 poslato: Avgust 19, 2012, 10:44:17 pre podne »
daj recept!